lidmaatschap - Delta Natuur

Ga naar de inhoud

lidmaatschap

kennismaking
Ben je naturist of naaktrecreant? Ben je dat niet, maar ben je gewoon nieuwsgierig? Wil je eens proberen of naakt zwemmen jou óók bevalt? In zulke gevallen ben je van harte welkom om eens een keer bloot met ons mee te zwemmen. Kom gerust langs, voel je welkom!
De NFN-Jaarkaart
Alle volwassen leden van onze vereniging ontvangen de NFN-jaarkaart. Deze jaarkaart is géén ledenpas van NFN, maar een belangrijk middel om het veiligheidsprotocol uit te voeren.
Hierin hebben wij afspraken vastgelegd over hoe om te gaan met meldingen van ongewenst gedrag. Het doel hiervan is om dit ongewenste gedrag te voorkomen en tegen te gaan. In uiterste gevallen zorgen we ervoor dat een pleger van ernstig ongewenst gedrag geen toegang meer krijgt tot de georganiseerde naaktrecreatie. Deze jaarkaart geeft ook toegang tot de diensten die NFN aan deze kaart verbonden heeft. Zoals ledenvoordeel, korting in de NFN-webshop en toegang tot evenementen en blootlocaties.
voordelen voor leden Delta Natuur
Kijk op de site van blootkompas welke voordelen je allemaal kan gebruiken.
Wellnessresort Goes, BLUE Wellnessresort Zeeland (Kamperland) en BLUE Spa Haamstede geven op vertoon van je lidmaatschapspas kortingen op de dagentree van 50% en meer. Na enkele saunabezoeken heb je de contributie voor Delta Natuur er al uit. Alle volgende saunabezoeken profiteer je van die geweldige kortingen. Wacht niet langer en wordt lid. Zelfs wanneer je denkt (bijna) nooit te komen zwemmen heb je dit en veel andere voordelen en zijn wij tóch blij met je lidmaatschap. Dit is WIN-WIN.
contributie
De contributie voor de vereniging bedraagt € 30,- p.p per jaar. Voor leden uit één gezin geldt: de tweede volwassene € 25,-
Kinderen van leden zijn gratis lid tot 15 jaar. Jongeren van 16 en 17 jaar ontvangen een gratis jeugdkaart.
extra
Delta Natuur is als vereniging aangesloten bij NFN. Dit betekent dat je als lid van onze vereniging gratis het NFN-basislidmaatschap kan krijgen. Dit gaat niet automatisch. Je dient zelf dit basislidmaatschap te activeren via het NFN-Ledenportaal. Deze is te bereiken via: mijn.voeltvrijheid.nl. Als geactiveerd verenigingslid kan je voor de geldende NFN-ledenprijs de magazines UIT! en BlootGewoon! ontvangen. Ook kan je jezelf kandidaat stellen voor de NFN-Ledenraad en heb je stemrecht bij het kiezen van de leden voor de Ledenraad.
Download hier de statuten en het huishoudelijk regelement van de vereniging
Terug naar de inhoud