activiteiten - Delta Natuur

Ga naar de inhoud

activiteiten

open dag naturistenterreinen
Op zondag 6 juni openen naturistenverenigingen hun terreinen voor belangstellenden die geen lid zijn van die vereniging. Overigens kunnen leden van andere naturistenverenigingen die zijn aangesloten bij 'NFN Open&Bloot' (bijna) altijd ook op andere dagen terecht op deze terreinen.
Voor Delta Natuur leden geldt dit voordeel ook. Dit naast nog veel meer ledenvoordelen zoals gereduceerde tarieven bij wellnesscentra of accomodaties in binnen- en buitenland.
Blootzwemdag Tikibad
12 december 2021
Je wilt 'm niet missen, de jaarlijkse BlootGewoon! blootzwemdag in het Tikibad. Noteer de datum vast in je agenda, we houden je op de hoogte via de website, nieuwsbrieven en onze (social) media.

BlootGewoon! Festival
16 en 17 juli 2021
Vrijdag 16 juli en zaterdag 17 juli 2021 is het zover: de tweede editie van het BlootGewoon! Festival op vakantiepark Flevo-Natuur; Nederlands grootste blootlocatie. Schrijf het vast in je agenda en zorg dat je er bij bent!
Internationale dag van het Naakt Tuinieren
Niet schrikken wanneer je de eerste zaterdag van mei je buurman of buurvrouw naakt in de tuin het onkruid ziet wieden.

Positief zelfbeeld
De internationale dag van het naakt tuinieren wordt jaarlijks internationaal gehouden op de eerste zaterdag in mei.  De dag is in 2005 voor het eerst georganiseerd in Amerika. De dag wordt gehouden omdat tuinieren met activiteiten als het onkruid wieden, bezig zijn met planten en snoeien, volgens de initiatiefnemers net zo goed naakt gedaan kunnen worden. Daarnaast zou het naakt tuinieren een gezonde praktijk zijn die aan een positief zelfbeeld kan bijdragen.
andere activiteitenoverzichten
activiteitenkalender NFN Open&Bloot
jaarkalender activiteiten bij naturistenverenigingen
agenda van de federatie van Belgische naturisten (FBN)
Terug naar de inhoud