activiteiten - Delta Natuur

Ga naar de inhoud

activiteiten

bloot zwemmen
De hoofdactiviteit van onze vereniging is het organiseren van een wekelijks uur blootzwemmen. Meer informatie staat op de openingspagina.
Naast het zwemuur wordt er incidenteel ook een barbecue, strandwandeling e.d. georganiseerd.
Hieronder staan (naturistische) activiteiten vermeld die buiten onze vereniging worden georganiseerd.
andere activiteitenoverzichten
activiteitenkalender NFN Open&Bloot
jaarkalender activiteiten bij naturistenverenigingen
agenda van de federatie van Belgische naturisten (FBN)
Internationale dag van het Naakt Tuinieren
Niet schrikken wanneer je de eerste zaterdag van mei je buurman of buurvrouw naakt in de tuin het onkruid ziet wieden.

Positief zelfbeeld
De internationale dag van het naakt tuinieren wordt jaarlijks internationaal gehouden op de eerste zaterdag in mei.  De dag is in 2005 voor het eerst georganiseerd in Amerika. De dag wordt gehouden omdat tuinieren met activiteiten als het onkruid wieden, bezig zijn met planten en snoeien, volgens de initiatiefnemers net zo goed naakt gedaan kunnen worden. Daarnaast zou het naakt tuinieren een gezonde praktijk zijn die aan een positief zelfbeeld kan bijdragen.
NATIONALE TOPLESSDAG
vrijdag 21 juni 2024
Voel je vrij, geef je bloot! Zon jij ook het liefst toploos? Dan moet je dat in alle vrijheid kunnen doen. Op BlootGewoon!’s Nationale Toplessdag draait het om jouw keuzevrijheid.

Veel vrouwen laten zich tegenhouden om topless te zonnen vanwege de (vermeende) oordelen en meningen van anderen. En dat is zonde! Want als je je als vrouw niet meer mag en durft te laten zien, beperk je jezelf in je vrijheid om te kiezen wat je wilt. En dat is iets waar vrouwen goed bij stil moeten staan.
Terug naar de inhoud